Incendiu uriaş pe un iaht care valoarează 6 milioane de lire sterline, în Marea Britanie

Mai multe maşini de pompieri au fost trimise la un incendiu sâmbătă după-amiază pe un yacht, în Torquay Marina, din Devon, Marea Britanie, potrivit Sky News.

1021 afișări
Imaginea articolului Incendiu uriaş pe un iaht care valoarează 6 milioane de lire sterline, în Marea Britanie

Echipajele de pompieri au raportat că, în timp ce se grăbeau să ajungă la faţa locului, coloane mari de fum şi incendiul erau vizibile de la mare distanţă.

Pompierii intervin la incendiul uriaş izbucnit pe un superyacht, în Torquay Marina, din Devon.

Serviciul de pompieri şi salvare din Devon şi Somerset a declarat că sunt cinci autospeciale de pompieri la locul incendiului care a distrus vasul de 25 de metri, care se pare că valorează aproximativ 6 milioane de lire sterline.

Martorii oculari au descris o explozie puternică, urmată de coloane mari de fum şi flăcări vizibile de la distanţă.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Devon şi Cornwall a declarat: „Poliţia a fost chemată astăzi (sâmbătă - n.r.) la ora 12.10 la Princess Pier din Torquay, în urma unor rapoarte privind un incendiu pe un yacht ancorat în port”.

Oamenii au fost evacuaţi imediat din zonă de către pompieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici