Incendiu violent pe o navă în portul Midia Năvodari. Se intervine cu trei autospeciale

Un incendiu violent a izbucnit marţi la bordul unei nave care se află ancorată în portul Midia Năvodari. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum.

873 afișări
Imaginea articolului Incendiu violent pe o navă în portul Midia Năvodari. Se intervine cu trei autospeciale

Incendiu violent pe o navă în portul Midia Năvodari. Se intervine cu trei autospeciale

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost chemaţi să stingă un incendiu izbucnit la o navă în portul Midia Năvodari.

La locul incendiului au fost trimise 3 autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor.

Din primele informaţii, nu sunt persoane surprinse în interior.

„Deoarece exista degajare mare de fum, salvatorii intervin cu ajutorul mai multor dispozitive de stingere”, este mesajul reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici