Incendiul de la Bragadiru, provocat de un aparat de gătit improvizat

Incendiul produs, duminică, într-o parcare din localitatea Bragadiru, în care au ars trei tiruri, a fost provocat de un aparat de gătit improvizat, racordat la o butelie, aflat în camionul în care era improvizată o locuinţă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Petruş Simion

59 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Bragadiru, provocat de un aparat de gătit improvizat

Incendiul de la Bragadiru, provocat de un aparat de gătit improvizat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Focul a pornit de la camionul folosit ca locuinţă de către o familie. Acolo este o parcare şi, din primele cercetări, rezultă că femeia şi doi copii ai săi locuiau acolo. Mama şi cei doi copii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale, dar doar unul dintre copii a suferit arsuri minore", a spus locotenentul Petruş Simion.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, pompierii au scos din locuinţa improvizată trei butelii, care puteau să explodeze.

"Incendiul a afectat camionul-casă, remorca unui tir şi jumătate din semiremorca altui tir. Un al patrulea vehicul a suferit pagube minore", a mai spus Petruş Simion.

Purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov a precizat că intervenţia pompierilor s-a desfăşurat fără incidente deoesebite, iar după aproximativ o oră "focarul de incendiu a fost îndepărtat".

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că în incendiul din Bragadiru au fost răniţi uşor doi copii şi mama acestora, cei trei fiind duşi la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici