Incendiul din Parcul Naţional Domogled din Caraş Severin a fost stins. Au ars opt hectare de vegetaţie uscată

Incendiul care a izbucnit duminică în Parcul Naţional Domogled-Valea Cernei a fost stins. ISU Caraş-Severin anunţă că au ars 8,5 hectare de vegetaţie uscată şi 1,5 hectare de litieră.

203 afișări
Imaginea articolului Incendiul din Parcul Naţional Domogled din Caraş Severin a fost stins. Au ars opt hectare de vegetaţie uscată

Incendiul din Parcul Naţional Domogled din Caraş Severin a fost stins. Au ars 8 hectare de vegetaţie uscată

Potrivit ISU Caraş-Severin, incendiul a fost lichidat. „În jurul orelor 19.40, incendiul a fost localizat şi lichidat în totalitate. Forţele care au acţionat pentru stingerea incendiului se retrag, urmând ca ziua următoare să se facă o recunoaştere în teren. Au ars aproximativ 8,5 hectare de vegetaţie uscată şi aproximativ 1,5 hectare litieră”, au transmis pompierii.

Conform acestora, cauza probabilă a incendiului o reprezintă „focul deschis în spatiu deschis”.

La intrevenţie au participat 23 pompieri militari din cadrul detaşamentelor Reşiţa şi Caransebeş, dar şi din Punctul de Lucru Herculane, la care se adaugă angajaţi ai Parcului Naţional Domogled şi ai Ocolului Silvic Băile Herculane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici