Incendiul la cauciucurile folosite pentru delimitarea circuitului Bucharest City Chalenge

Flăcările care au cuprins cauciucurile folosite la delimitarea circuitului Bucharest City Chalenge, depozitate pe un teren viran din apropierea Academiei Române, au fost stinse după aproximativ trei ore, dar pompierii se află în continuare la locul incendiului pentru a preveni reapariţia focului.

15 afișări
Imaginea articolului Incendiul la cauciucurile folosite pentru delimitarea circuitului Bucharest City Chalenge

Incendiul la cauciucurile folosite pentru delimitarea circuitului Bucharest City Chalenge (Imagine: Mediafax Foto)

Pompierii au intervenit cu şase autospeciale cu apă şi spumă, reuşind să stingă flăcările după aproximativ trei ore, potrivit Inspectoratului pentu Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Cauciucurile sunt depozitate pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi au o înălţime de aproximativ cinci metri.

Pompierii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs incendiul. Pentru că aceste cauciucuri sunt depozitate pe un teren viran, se pare că incendiul ar fi fost provocat.

Cauciucurile folosite de organizatorii raliului Bucharest City Chalenge pentru delimitarea circuitului au fost cuprinse din nou de flăcări, joi seară, după ce acestea au ars, pe un teren viran din apropierea Academiei Române, şi în septembrie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Eftene, incendiul a izbucnit în jurul orei 21.15.

Aceleaşi cauciucuri au luat foc şi în septembrie, pompierii reuşind să stingă după aproximativ două ore incendiul din zona în care se aflau peste 20 de tone de cauciucuri, folosite în august de organizatorii raliului Bucharest City Chalenge pentru delimitarea circuitului de peluză. Incendiul nu a prezentat niciun pericol, deoarece zona în care s-a produs era izolată şi nu a existat riscul de a se extinde la clădirile din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici