Începând de azi, automatele CFR dau şi bilete dus-întors şi din gama minigrup

Clienţii CFR Călători pot achiziţiona de vineri bilete dus-întors şi din gama minigrup 2-5 de la automatele de vânzare a tichetelor din Gara de Nord Bucureşti, potrivit unui comunicat al companiei.

82 afișări
Imaginea articolului Începând de azi, automatele CFR dau şi bilete dus-întors şi din gama minigrup

Începând de azi, automatele CFR dau şi bilete dus-întors şi din gama minigrup (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Automatele au fost instalate în luna ianuarie şi permit achiziţionarea legitimaţiilor de bază, cu mai multe tarife, respectiv preţ întreg, pentru copii, elevi şi studenţi, cu rezervarea locurilor doar la vagoane clasă.

Serviciul urmează să fie extins şi pentru rezervarea locurilor pentru vagoane de dormit şi cuşetă.

În cursul acestui an, compania intenţionează să amplaseze alte zece astfel de aparate în oraşe principale din ţară, în funcţie de posibilităţile de finanţare.

Aparatele oferă informaţii despre orele de plecare şi sosire a trenurilor, preţul legitimaţiilor de călătorie fiind acelaşi cu cel perceput la casele de bilete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici