Începutul de an şcolar îngreunează traficul rutier din Capitală | Care vor fi cele mai AGLOMERATE zone

Traficul rutier este îngreunat în Bucureşti în prima zi de şcoală, după ce mulţi părinţi au ales să îşi ducă copiii cu maşinile la unităţile de învăţământ. Intervalul critic privind circulaţia, spun poliţiştii, este 8.30 -10.30, ore la care au loc festivităţile de deschidere a anului şcolar.

722 afișări
Imaginea articolului Începutul de an şcolar îngreunează traficul rutier din Capitală | Care vor fi cele mai AGLOMERATE zone

Început de an şcolar. Trafic rutier îngreunat în Capitală

Poliţiştii spun că monitorizează peste o sută de intersecţii, la ora transmiterii ştirii nefiind probleme deosebite.

"Ne aşteptam acum, într-o oră-două, traficul să crească în flux. Cele mai aglomerate zone sunt Unirii, Universitate, Romană, Victoriei, zona Obor, zona Ştefan cel Mare, iar ca artere rutiere bulevardul Unirii, Mihai Bravu, Şoseaua Olteniţei, Virtuţii, Iuliu Maniu, Magheru, Lascăr Catargiu. Orele critice sunt între orele 8:30-10:30. Si la întoarcere, seara după 17.00-18.00. Monitorizam 100 de intersecţii, avem aproape 200 de poliţişti în momentul acesta în teren", a declarat pentru MEDIAFAX Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici