Incident feroviar la Braşov: Circulaţie, întreruptă timp de mai multe ore după ce locomotiva unui tren a deraiat/ Probeleme şi în judeţul Mureş

Circulaţia feroviară în judeţul Braşov, întreruptă după ce locomotiva unui tren care circula pe ruta Braşov - Bucureşti a deraiat, precum şi cea din judeţul Mureş, întreruptă din cauza unui fir de contact rupt, sunt deschise.

1040 afișări
Imaginea articolului Incident feroviar la Braşov: Circulaţie, întreruptă timp de mai multe ore după ce locomotiva unui tren a deraiat/ Probeleme şi în judeţul Mureş

Incident feroviar la Braşov: Circulaţie a fost întreruptă după ce locomotiva unui tren a deraiat

UPDATE ora 8.26: CFR SA informează că traficul feroviar este deschis, la această oră, atât între staţiile Lunca Bradului - Stânceni, cât şi între staţiile Dârste - Braşov, a anunţat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Locomotiva unui tren care circula pe ruta Braşov - Bucureşti a deraiat, vineri dimineaţă, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov. Totodată, traficul feroviar a fost oprit şi pe Magistrala 400 Oradea – Braşov, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, judeţul Mureş, din cauza unui fir de contact rupt.

Anteropr, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în judeţul Braşov, circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca – Bucureşti, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri.

Trenul circula pe relaţia Braşov - Bucureşti.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

CFR anunţă că locomotiva trenului 12392 a deraiat de o osie la ieşire din staţia Dârste.

„Pentru asigurarea continuităţii traficului feroviar cele două vagoane ale trenului au fost retrase cu o altă locomotivă în staţia Braşov, de unde vor circula în compunerea trenului IR 1644 până la Bucureşti Nord. Menţionăm faptul că circulaţia feroviară între Braşov şi Dârste nu este afectată, toate trenurile fiind redirecţionate să circule pe varianta de traseu Dârste - Braşov, destinată trenurilor de marfă”, declară purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Cauzele deraierii vor fi stabilite de comisia de anchetă.

Trafic feroviar oprit şi în judeţul Mureş

Circulaţia feroviară este întreruptă şi în judeţul Mureş, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, din cauza unui fir de contact rupt, anunţă Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400 Oradea – Braşov, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, judeţul Mureş, din cauza unui fir de contact rupt.

Se intervine pentru remedierea problemei şi reluarea circulaţiei.

Circulaţia feroviară este întreruptă şi în judeţul Braşov, la intrarea în staţia Dârste, după ce locomotiva unui tren care circula pe ruta Braşov - Bucureşti a deraiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici