Incident grav pe Transfăgărăşan. O tânără a fost rănită după ce a plonjat cu maşina în albia unui pârâu

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost transportată la spital, vineri, fiind rănită grav după ce maşina pe care o conducea, pe Transfăgărăşan, a plonjat în albia unui pârâu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1467 afișări
Imaginea articolului Incident grav pe Transfăgărăşan. O tânără a fost rănită după ce a plonjat cu maşina în albia unui pârâu

Incident grav pe Transfăgărăşan. O tânără a fost rănită după ce a plonjat cu maşina în albia unui pârâu

Potrivit IPJ Argeş, accidentul s-a produs pe DN 7C, Transfăgărăşan, în zona Piscul Negru.

O tânără care a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, a plonjat cu maşina în albia unui pârău, suferind răni grave.

„Din primele date, ar fi vorba de neadaptarea vitezei în curbă la stânga, autoturismul părăsind partea carosabilă şi căzând în albia unui pârâu. Victima, o tânără de 22 de ani din Stoeneşti, posibil în stare gravă, este pe drum către o unitate medicală”, au declarat reprezentanţii IPJ Argeş.

Tânăra era singură în maşină în momentul producerii accidentului.

Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili împrejurările în care acesta s-a produs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici