Incident înaintea derby-ului Steaua - Rapid: Doi suporteri rapidişti au fost conduşi la secţia de poliţie

Doi suporteri ai echipei Rapid au fost conduşi la secţia de poliţie după ce au aruncat cu petarde în zona Pieţei Victoriei, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

385 afișări
Imaginea articolului Incident înaintea derby-ului Steaua - Rapid: Doi suporteri rapidişti au fost conduşi la secţia de poliţie

Incident înaintea derby-ului Steaua - Rapid: Doi suporteri rapidişti au fost conduşi la secţia de poliţie (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

"În zona Pieţei Victoriei, mai exact la ieşirea din pasaj, doi suporteri rapidişti au fost identificaţi de jandarmi în grupul de aproximativ o mie de persoane care se deplasează către Arena Naţională şi conduşi al secţia 1 de Poliţie, după ce au aruncat cu petarde. Asupra unuia dintre ei a fost identificat un box şi i se vor întocmi actele constatoare a infracţiunii. Grupul de aproximativ 1000 de suporteri rapidişti a fost preluat de jandarmi din faţa Stadionului Giuleşti", a declarat Enache.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei a precizat faptul că suporterii rapidişti nu au dreptul, conform solicitării organizatorului partidei, clubul Steaua, să poarte alte însemne ale clubului giuleştean în afară de fulare şi eşarfe.

Partida Steaua-Rapid, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I, se va disputa, luni, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici