Incident inexplicabil la Sibiu: O femeie de 42 de ani a murit după ce a intrat cu bicicleta în uşa unui garaj

O femeie de 42 de ani a murit, după ce a intrat duminică după-amiaza cu bicicleta în uşa unui garaj din Mediaş, judeţul Sibiu.

1247 afișări
Imaginea articolului Incident inexplicabil la Sibiu: O femeie de 42 de ani a murit după ce a intrat cu bicicleta în uşa unui garaj

Accident cumplit la Sibiu: O femeie de 42 de ani a murit după ce a intrat cu bicicleta în uşa unui garaj

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe strada Fântânele din Mediaş.

Din primele cercetări făcute la faţa locului, se pare că femeia a intrat în uşa unui garaj în timp ce se deplasa cu bicicleta.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD şi unul de la Ambulanţă, care au găsit femeia de 42 de ani inconştientă. „S-au aplicat manevrele de resuscitare, dar fără răspuns, aceasta fiind declarată decedată”, a transmis ISU Sibiu.

Poliţiştii Biroului Rutier Mediaş continuă cercetările în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici