Incident la metrou: Fum la panoul electric între staţiile Tineretului şi Piaţa Unirii 2

O defecţiune la un panou electric a determinat o degajare de fum, luni dimineaţa, între staţiile de metrou Tineretului şi Piaţa Unirii 2, astfel că circulaţia trenurilor pe Magistrala 2 s-a desfăşurat fără orpire între aceste staţii, nefiind permis accesul călătorilor.

650 afișări
Imaginea articolului Incident la metrou: Fum la panoul electric între staţiile Tineretului şi Piaţa Unirii 2

Incident la metrou: Fum la panoul electric între staţiile Tineretului şi Piaţa Unirii 2

Incidentul dintre staţiile Tineretului şi Piaţa Unirii 2 s-a produs luni dimineaţa, la ora 4.20. A fost vorba despre o defecţiune la un panou electric care a determinat o degajare de fum.

Potrivit Metrorex, echipele companiei au intervenit imediat pentru remedierea defecţiunii.

„Circulaţia cu călători a trenurilor de metrou pe Magistrala 2 s-a desfăşurat fără oprire în staţiile mai sus amintite, accesul călătorilor în staţii nefiind permis. Personalul Metrorex a oferit asistenţă şi îndrumare călătorilor care au dorit să acceseze cele două staţii de metrou”, anunţă Metrorex.

Potrivit companiei, siguranţa călătorilor nu a fost pusă în pericol, iar aceştia au fist permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii cu privire la situaţia creată.

Circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale începând cu ora 5.48.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici