Incident la o grădiniţă din SUA: zeci de copii au ajuns la spital din cauza unei scurgeri de gaz

Zeci de copii şi angajaţi ai unei grădiniţe din Pennsylvania au ajuns la spital din cauza unei scurgeri de monoxid de carbon, potrivit Reuters.

151 afișări
Imaginea articolului Incident la o grădiniţă din SUA: zeci de copii au ajuns la spital din cauza unei scurgeri de gaz

Sursa foto: Twitter

Incidentul a avut loc în oraşul Allentown, iar la faţa locului au fost trimise toate ambulanţele din comunitate.

Cel puţin 28 de copii şi şapte adulţi au fost implicaţi în incident. Totul a început cu o sesizare privind un copil inconştient la Happy Smiles Learning Center cu puţin timp înainte de ora 7 dimineaţa, a declarat şeful pompierilor din Allentown, Efrain Agosto.

„Mi s-a spus că toţi sunt stabili şi, mulţumită lui Dumnezeu, toată lumea va fi bine. Acest lucru ar fi putut să se termine foarte rău", a spus Agosto.

Pompierii aflaţi în misiune au folosit detectoare de gaz şi au decis să evacueze întreaga clădire.

Toate cele opt ambulanţe din oraş, situat la 97 kilometri nord de Philadelphia, precum şi echipajele de salvare din comunităţile din apropiere au răspuns la apel. Primele echipaje au găsit câţiva copii şi adulţi care prezentau semne de ameţeală, greaţă şi vărsături, a precizat Agosto.

Cauza scurgerii nu a fost confirmată, dar se crede că sistemul de încălzire al centrului s-a stricat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici