Incident la un spectacol de muzică populară: Un bărbat a ajuns în comă la spital, în urma unei altercaţii cu jandarmii

Un bărbat de 50 de ani din Vatra Dornei a ajuns în stare gravă la spital, în comă profundă, după ce a fost implicat, vineri seara, într-o altercaţie cu jandarmii din oraş. Bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa după ce s-a opus încătuşării, iar jandarmii au folosit materialele din dotare.

1330 afișări
Imaginea articolului Incident la un spectacol de muzică populară: Un bărbat a ajuns în comă la spital, în urma unei altercaţii cu jandarmii

Bărbat în comă, în urma unei altercaţii cu jandarmii

Un bărbat de 50 de ani din Vatra Dornei a ajuns în stare gravă la spital, în comă profundă, după ce a fost implicat, vineri seara, într-o altercaţie cu jandarmii din oraş. Medicii de la Spitalul din Vatra Dornei suspectează că bărbatul a suferit un infarct şi au cerut să fie transferat cu un echipaj al Ambulanţei la Spitalul din Suceava.

Incidentul în urma căruia bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa s-a petrecut vineri seara în Vatra Dornei, în timpul unui spectacol de muzică populară. Tatăl unei fete de 12 ani a cerut ajutorul jandarmilor, reclamându-l pe bărbatul de 50 de ani că a atins-o, indecent, pe fetiţă.

„Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză şi i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identităţii. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant şi agresiv, jandarmii fiind nevoiţi să folosească materialele de intervenţie din dotare. La scurt timp, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat şi transportat la spitalul din localitate” se arată într-un comunicat transmis presei de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava.

În acest caz, Inspectoratul de Poliţie Suceava a deschis o anchetă, verificări fiind efectuate şi de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Taguri:
bărbat,
comă,
jandarmi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici