Incident pe aerodromul din Tuzla | Un avion de mici dimensiuni a ieşit în decor la aterizare

Un avion şcoală, de mici dimensiuni, a ieşit câteva zeci de metri în decor la aterizare, sâmbătă, pe aerodromul din Tuzla, după ce cursantul aflat la bord nu a reuşit să ţină aeronava pe pistă.

517 afișări
Imaginea articolului Incident pe aerodromul din Tuzla | Un avion de mici dimensiuni a ieşit în decor la aterizare

Incident pe aerodromul din Tuzla | Un avion de mici dimensiuni a ieşit în decor la aterizare

Potrivit reprezentanţilor companiei deţinătoare a avionului, un elev a făcut un zbor singur, iar la aterizare nu a reuşit să ţină aparatul pe pistă, ieşind câteva zeci de metri în decor.

În urma incidentului nu a fost nimeni rănit, însă aparatul de zbor a suferit mici avarii.

Avionul de mici dimensiuni a fost retras într-un hangar, urmând să fie verificat de specialiştii societăţii.

Sursele citate au spus că pilotul, deşi neexperimentat, nu se afla la prima aterizare de unul singur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici