Incident şocant la Cluj: Un bebeluş de două luni a murit după ce ar fi fost aruncat pe geam de mama sa

Un bebeluş în vârstă de două luni a murit, marţi, după ce mama sa l-ar fi aruncat pe geam, de la etajul al doilea al unui imobil din municipiul Cluj-Napoca, anchetatorii susţinând că din primele cercetări reiese că aceasta ar fi suferit un episod depresiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9049 afișări
Imaginea articolului Incident şocant la Cluj: Un bebeluş de două luni a murit după ce ar fi fost aruncat pe geam de mama sa

Incident macabru la Cluj: Un bebeluş de două luni a murit după ce ar fi fost aruncat pe geam de mama sa (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că Poliţia a fost sesizată despre faptul că un bebeluş ar fi căzut de la etajul al doilea al unui imobil din Cluj-Napoca.

"Poliţia a fost sesizată, marţi, despre faptul că un nou-născut ar fi căzut de la etajul al doilea al unui imobil de pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. În urma impactului, bebeluşul a decedat. Poliţia face cercetări în acest caz pentru a se stabili cauzele care au dus la decesul nou-născutului", a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că ar fi vorba despre o fetiţă în vârstă de două luni.

"Din primele cercetări rezultă că micuţa ar fi fost aruncată de mama sa, după ce aceasta ar fi suferit un episod depresiv. Mama micuţei mai avea trei copii acasă. În cazul în care va fi găsită vinovată, femeia va fi acuzată de omor calificat", au spus sursele citate.

La locul incidentului a ajuns un echipaj SMURD, care a constatat decesul micuţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici