Incident tragic: Copil de un an şi 10 luni, găsit înecat într-un pârâu

O fetiţă de un an şi 10 luni a fost găsită luni înecată într-un pârâu din localitatea Domneşti, judeţul Bistriţa-Năsăud.

345 afișări
Imaginea articolului Incident tragic: Copil de un an şi 10 luni, găsit înecat într-un pârâu

Un echipaj SMURD a intervenit luni în localitatea Domneşti, unde o fetiţă a fost scoasă din apă, inconştientă.

Reprezenţii ISU Bistriţa-Năsăud susţin că fetiţa nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, iar medicii au declarat decesul acesteia.

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, fetiţa în vârstă de un an şi 10 luni a fost găsită într-un pârâu din localitate.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici