Video Incident tragic la Craiova: Patru morţi în urma unui accident produs de un taxi. Camerele au surprins momentul. VIDEO

  • Patru persoane au murit în urma accidentului
  • O mam[, copilul de 7 ani şi străbunicul copilului, pasageri în taxi, şi-au pierdut viaţa
  • Accidentul s-ar fi produs din vina taximetristului care nu a respectat semnificaţia indicatorului “ cedează trecerea”
19532 afișări

UPDATE 23:23

Încă doi morţi în urma accidentului produs în Craiova, în care a fost implicat şi un taxi. Un copil de 7 ani şi străbunicul acestuia, un bărbat de 84 de ani , au murit, duminică seara, la spital. Cei doi erau pasageri în taxiul care a fost lovit de o altă maşină.

O a cincea persoană, şoferul celeilalte maşini, este internat în spital.

Ştirea iniţială: 

Două persoane au murit şi alte două au fost transportate la spital, în stare gravă, după ce taxiul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier în Craiova.

O femeie de 39 de ani şi şoferul taxiului au murit pe loc. Copilul femeii, în vârstă de 7 ani şi bunicul acestuia au fost transportaţi în stare gravă la spital. Potrivit unor surse medicale, aceştia erau în stare de inconştienţă în momentul în care au fost preluaţi dde ambulanţe.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, şoferul taxiului, un bărbat de 55 de ani din Craiova, la o intersecţie, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului "cedează trecerea" şi a fost lovit de un autoturism care circula pe o stradă cu prioritate. Şoferul maşinii, un bărbat de 38 de ani din Craiova, a fost şi el rănit.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Dolj, dar şi mai multe echipaje de la Poliţia Rutieră şi mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale. În zonă, traficul este blocat.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici