Inconştienţă la volan: Şofer de 20 ani, prins de poliţişti conducând cu peste 160 km/h în oraş

Un tânăr în vârstă de 20 ani din localitatea din Mogoşeni, judeţul Bistriţa-Năsăud, aflat la volanul unei maşini, a fost prins conducând în localitate cu 162 de kilometri pe oră.

1028 afișări
Imaginea articolului Inconştienţă la volan: Şofer de 20 ani, prins de poliţişti conducând cu peste 160 km/h în oraş

Inconştienţ la volan: Şofer de 20 ani, prins de poliţişti conducând cu peste 160 km/h în oraş

Tânărul prins conducând în localitate cu 162 de kilometri pe oră în localitatea Viile Cristurului a fost amendat cu 2.900 de lei.

Acesta a fost prins în timpul unei acţiuni pentru depistarea şoferilor care conduc cu viteză peste limita maximă admisă, poliţiştii bistriţeni atrăgând atenţia că viteza este principala cauză a accidentelor rutiere din judeţ.

La sfârşitul trecut de săptămână, 31 de şoferi care au depăşit în judeţul Bistriţa-Năsăud cu mai mult de 50 de kilometri pe oră viteza maximă admisă au rămas fără permis pentru 90 de zile.

Ca urmare a acţiunilor, au fost date amenzi în valoare totală de peste 65.000 de lei, iar faţă de 43 de şoferi a fost dispusă măsura sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce. Din numărul total de permise, 31 au fost suspendate pentru o perioadă de 90 de zile, deoarece şoferii au depăşit cu mai mult de 50 de kilometri pe oră viteza maximă admisă pe sectorul de drum respectiv şi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, restul fiind pentru depăşiri neregulamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici