ÎNCURCĂTURĂ la Ploieşti: Luminiţele de Crăciun, aprinse cu două ore înainte de startul oficial | FOTO

Mai multe instalaţii de Crăciun din Ploieşti au fost aprinse, sâmbătă seara, cu aproape două ore înainte de startul oficial, după ce ploieştenii au ratat şi parada de Ziua Naţională, pentru că a început cu o oră mai devreme faţă de ora anunţată.

1114 afișări
Imaginea articolului ÎNCURCĂTURĂ la Ploieşti: Luminiţele de Crăciun, aprinse cu două ore înainte de startul oficial | FOTO

ÎNCURCĂTURĂ la Ploieşti: Luminiţele de Crăciun, aprinse cu două ore înainte de startul oficial

Unele instalaţii de Crăciun din Ploieşti au fost aprinse, sâmbătă, cu aproximativ două ore înainte de startul oficial anunţat de Primăria Ploieşti.

În mai multe zone din Ploieşti, instalaţiile amplasate de municipalitate cu ocazia sărbătorilor de iarnă au fost aprinse cu aproape două ore înainte de startul anunţat de Primăria Ploieşti.

Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a declarat că au fost aprinse instalaţiile odată cu iluminatul stradal, în timp ce în zona centrală a oraşului vor fi aprinse ”din buton”, la ora 19.00, când se dă startul.

Cu câteva ore mai devreme, mulţi ploieştenii au ratat şi parada de Ziua Naţională, pentru că a început cu o oră mai devreme faţă de ora anunţată. Primăria Ploieşti a anunţat că parada de Ziua Naţională va începe la ora 13.00, dar în realitate militarii au defilat la ora 12.00, spre dezamăgirea oamenilor, care au venit cu copiii degeaba la ora anunţată iniţial de autorităţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici