Infotrafic: carosabil umed în toată ţara, aglomeraţie la intrările în marile oraşe

Marţi dimineaţă carosabilul este umed în toată ţara şi s-a făcut aglomeraţie la intrările în marile oraşe, avertizează autorităţile.

109 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: carosabil umed în toată ţara, aglomeraţie la intrările în marile oraşe

Infotrafic: carosabil umed în toată ţara, aglomeraţie la intrările în marile oraşe

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, marţi dimineaţă, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condiţiilor meteorologice. Totuşi, ploaia poate să le pună probleme şoferilor, avertizează autorităţile.

„Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti, traficul se desfăşoară pe un carosabil umed, cu precipitaţii locale sub formă de ploaie uşoară. La nivelul ţării se circulă în general în aceleaşi condiţii de ploaie măruntă pe alocuri, carosabilul fiind umed, iar valorile de trafic în creştere la intrările în marile oraşe”, anunţă Infotrafic.

Circulaţia rutieră rămâne restricţionată, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, pe DN 7CC - Centura Călimăneşti, în judeţul Vâlcea. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor şi semnalizat cu balize şi indicatoare.

De asemenea, se menţine restricţia de circulaţie pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105, în localitatea Tău Bistra din judeţul Alba. Traficul se desfăşoară alternativ, pe un fir, tot ca urmare a căderilor de pietre de pe versanţi, fiind restricţionată banda de mers de lângă versant.

Totodată, circulaţia rutieră este restricţionată pe DN 1, tronsonul kilometric 88 - 99, în localitatea Băneşti, judeţul Prahova, pentru executarea lucrărilor de reabilitare la podul peste râul Doftana. Traficul se desfăşoară alternativ pe sensul Braşov - Ploieşti, respectiv banda 1 pentru urcare, iar banda 2 pentru coborâre, mai anunţă Infotrafic.

Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se realizează activităţi premergătoare de instituire a restricţiei de circulaţie în zona podurilor situate la kilometrul 103. Traficul va fi oprit pe ambele sensuri pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, cu deviere pe a doua bandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici