Infotrafic: restricţii de circulaţie pe autostrada A1 şi pe mai multe drumuri naţionale din Vâlcea

Autorităţile anunţă că joi sunt impuse restricţii de circulaţie pe autostrada A1 şi pe mai multe drumuri naţionale din Vâlcea. În zonele menţionate se fac lucrări la infrastructura rutieră.

383 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: restricţii de circulaţie pe autostrada A1 şi pe mai multe drumuri naţionale din Vâlcea

Infotrafic: restricţii de circulaţie pe autostrada A1 şi pe mai multe drumuri naţionale din Vâlcea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi, în judeţul Vâlcea, se circulă cu greutate pe următoarele porţiuni:

- DN 64 km 101+000 – 104+601, pe raza loc. Munteni-Stuparei se aplică marcaje rutiere între orele 08:00 – 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe ambele sensuri;

- DN 7 Km.175+800-km.176+200 m pe raza Loc.Rm.Valcea se execută lucrări montare parapet între orele 08:00-16:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe ½ din cale dirijata de piloţi de circulaţie;

- DN 7 Km.159+000-km.166+000 m,pe raza Loc.Milcoiu, se execută reparaţii asfaltice între orele 08:00-18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe două benzi din trei dirijată prin indicatoare.

De asemenea, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe tronsonul kilometric 119+500 – 118+500, pe sensul către Capitală, pe raza municipiului Piteşti, banda 1 este restricţionată, până la ora 18:00, pentru reparaţii covor asfaltic.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici