Infotrafic: Trafic rutier îngreunat pe DN 1 Braşov - Ploieşti. Vizibilitate scăzută sub 30 de metri

Traficul rutier pe DN1 Buşteni – Azuga se desfăşoară la această oră, în condiţii de iarnă, pe raza judeţului Prahova, iar vizibilitatea a scăzut sub 30 de metri, informează centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române.

3984 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Trafic rutier îngreunat pe DN 1 Braşov - Ploieşti. Vizibilitate scăzută sub 30 de metri

Infotrafic: Trafic rutier îngreunat pe DN 1 Braşov - Ploieşti. Vizibilitate scăzută, sub 30 de metri (Imagine: Liviu Adascalitei/ Mediafax Foto)

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să nu se deplaseze pe această arteră rutieră dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător, să meargă cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri. De asemenea, se acţionează pentru îndepărtarea zăpezii de pe suprafaţa carosabilă.

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă în mai multe zone ale DN1 Braşov - Ploieşti. Din această cauză, vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri şi pe alocuri, sub 30 de metri. În aceleaşi condiţii se circulă şi pe DN1A Cheia – Săcele.

Şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici