Iniţiativă neobişnuită | Autorităţile din Bârlad cer localnicilor să doneze brad de Crăciun oraşului: De ce să cheltuim de la bugetul local

Primăria Bârlad caută bradul de Crăciun ce va fi împodobit în centrul oraşului pe Facebook. „Dacă cineva vrea să doneze un brad, de ce să cheltuim de la bugetul local?”, întreabă primarul.

349 afișări
Imaginea articolului Iniţiativă neobişnuită | Autorităţile din Bârlad cer localnicilor să doneze brad de Crăciun oraşului: De ce să cheltuim de la bugetul local

Iniţiativă neobişnuită | Autorităţile din Bârlad cer localnicilor să doneze brad de Crăciun oraşului: De ce să cheltuim de la bugetul local

Bradul care va fi montat în centrul oraşului Bârlad în această iarnă va fi donat de către localnici.

„Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroş, aduce la cunoştinţă publică intenţia de a declanşa o acţiune de selectare a eventualelor donaţii de brazi, în vederea alegerii celui care va fi montat pe amplasamentul tradiţional din faţa clădirii Primăriei", se arată în anunţul făcut pe Facebook de Primăria Bârlad.

Dacă printre localnici se află persoane care vor să doneze bradul pentru Crăciunul 2019, aceştia pot anunţa fie la secretariatul Primăriei, fie pe pagina de Facebook a instuţiei.

„Noi în trecut am mai primit de la localnici, au fost oameni care au vrut să dăruiască pentru Crăciun şi anul trecut am avut un brad foarte frumos la un localnic. Sunt deja doi ofertanţi. Dacă cineva vrea să doneze un brad, de ce să cheltuim de la bugetul local? Sunt oameni care au în curte un brad, doi ajunşi deja la maturitate şi mai bine îi taie, pentru că la un moment dat pot ajunge să fie şi un pericol", a declarat pentru MEDIAFAX primarul din Bârlad, Dumitru Boroş.

Bradul care a fost montat în centrul Bârladului sezonul trecut avea o înălţime de 20 de metri, a fost împodobit şi aprins de Ziua Naţională.

Taguri:
bârlad,
brad,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici