Înnorări temporare şi ploi slabe. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Pe un fond termic caracterizat de valori în jurul celor normale ale perioadei, înnorările vor fi tempoare, iar precipitaţiile în diminuare şi în restrângere raportat la ziua precedentă, informează ANM.

275 afișări
Imaginea articolului Înnorări temporare şi ploi slabe. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

MARŢI

ÎN ŢARĂ

Va ploua slab pe spaţii mici în sudul, estul şi centrul ţării, iar în zona montană înaltă vor fi precipitaţii trecătoare mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări locale, îndeosebi ziua, în Moldova, Bărăgan, Dobrogea şi sud-vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 14 grade, iar cele minime între -2 şi 5 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Ceaţa se va semnala izolat în primele ore în extremitatea de vest, iar noaptea se poate forma pe arii restrânse în zonele joase din toată ţara. .

LA BUCUREŞTI:

Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. Cerul va avea înnorări temporare, dar numai trecător va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 1...3 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi izolate în Muntenia, în special în partea centrală a regiunii şi în Dobrogea şi posibil precipitaţii mixte în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade. Începând de seara, o arie de nebulozitate va traversa, de la nord la sud, toată ţara, însă  precipitaţiile vor fi în general slabe şi vor avea caracter trecător. În Transilvania şi Moldova acestea vor fi ploi şi trecător lapoviţă, în zonele montane vor predomina ninsorile, iar în rest va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, în special în regiunile estice şi la munte. Minimele termice vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici