Inspectorii antifraudă au dat amenzi de 700.000 lei pe litoral, după verificări la casele de marcat

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au aplicat amenzi de 700.000 de lei pe parcursul a două zile de inspecţii pe litoral, în cursul cărora au verificat dotarea şi utilizarea caselor de marcat electronice fiscale la 99 de agenţi economici.

134 afișări
Imaginea articolului Inspectorii antifraudă au dat amenzi de 700.000 lei pe litoral, după verificări la casele de marcat

Inspectorii antifraudă au dat amenzi de 700.000 lei pe litoral, după verificări la casele de marcat (Foto: Shutterstock)

Acţiunea de control, vizând dotarea şi utilizarea caselor de marcat electronice fiscale, precum si respectarea disciplinei fiscale şi provenienţa legală a mărfurilor, s-a desfăşurat pe pracursul zilelor de vineri şi sâmbătă (24-25 iulie), potrivit unui comunicat transmis de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Totodată, DGAF a aplicat 11 avertismente şi a asuspendat activitatea unui agent economic, în timp ce valoarea confiscărilor s-a situat la 12.451 lei.

La acţiunea de control a DGAF au participat 150 de inspectori fiscali, care au acţionat cu sprijinul Jandarmeriei.

Foto: Silviu Matei / Mediafax Foto

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici