Instagram introduce noi funcţii pentru a crea un spaţiu mai prietenos

Instagram continuă să lupte împotriva bullying-ului pe platforma sa, de această dată, oferindu-ţi un control sporit asupra mesajelor şi postărilor care sunt asociate contului tău.

129 afișări
Imaginea articolului Instagram introduce noi funcţii pentru a crea un spaţiu mai prietenos

Instagram introduce noi funcţii pentru a crea un spaţiu mai prietenos

O nouă funcţie îţi permite să ştergi mai multe comentarii în acelaşi timp, dar şi să restricţionezi rapid conturile cu care nu vrei să ai nimic în comun.

Dacă ai iOS, poţi activa funcţia apăsând pe un comentariu şi apoi pe pictograma punctată aflată în colţul din dreapta sus. De acolo, selectezi opţiunea “Gestionare comentarii” şi poţi alegeţi până la 25 de comentarii pe care să le ştergi simultan.
 
Utilizatorii Android aveau deja capacitatea de a şterge mai multe comentarii în acelaşi timp, dar de acum pot bloca sau restricţiona conturile ţinând apăsat pe un comentariu, atingând pictograma punctată, apoi selectând “Blocare” sau “Restrângere”.
 
Mai nou, tu eşti cel care va decide cine te poate eticheta într-o fotografie sau într-un comentariu. Comentariile vor putea fi văzute de “Toată lumea”, de “Persoanele pe care le urmăreşti” sau de “Nimeni”.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici