Întâlnire nefastă a unor paznici de vânătoare cu braconieri, în Dolj. O armă a dispărut

Doi paznici de vânătoare au fost bătuţi pe un fond de vânătoare din judeţul Dolj, de mai mulţi tineri suspectaţi de braconaj. Unul dintre agresori a furat o armă de vânătoare.

1098 afișări
Imaginea articolului Întâlnire nefastă a unor paznici de vânătoare cu braconieri, în Dolj. O armă a dispărut

Întâlnire nefastă a unor paznici de vânătoare cu braconieri, în Dolj. O armă a dispărut

Potrivit Poliţiei Dolj, doi paznici de vânătoare, însoţiţi de încă un bărbat, au fost bătuţi, miercuri, de un grup de patru tineri.

Paznicii de vânătoare au fost atacaţi miercuri, în timp ce patrulau pe fondul de vânătoare 58 din comuna Vela.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, spune că agresorii ar fi patru tineri aflaţi la braconaj pe fondul de vânătoare.

De asemenea, unul dintre agresori a vandalizat şi maşina paznicilor, de unde a furat o armă de vânătoare.

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au identificat persoanele implicate în conflict şi au început cercetările. În timpul altercaţiei ar fi fost provocate avarii şi autoturismului folosit de cei 3 bărbaţi, iar unuia dintre aceştia, paznic de vânătoare, i-ar fi fost sustrasă arma de serviciu, care se afla în autoturism, fără muniţie. Arma a fost recuperată de poliţişti de la unul dintre cei 4 tineri, care a precizat că ar fi luat-o din maşină pentru a nu fi utilizată în timpul altercaţiei”, a declarat Cosmin Grădinaru.

Paznicii de vânătoare şi bărbatul care îi însoţea au ajuns la spital cu mai multe răni, fiind internaţi.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, cei patru tineri sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici