Întâmplare şocantă: O tânără şi-a tăiat cu fierăstrăul un braţ pentru a încasa banii din poliţa de asigurare

Caz lugubru în Slovenia, unde o tânără a recurs la un gest extrem pentru a pune mâna pe banii din poliţa de asigurare, relatează BBC.

3557 afișări
Imaginea articolului Întâmplare şocantă: O tânără şi-a tăiat cu fierăstrăul un braţ pentru a încasa banii din poliţa de asigurare

Întâmplare şocantă: O tânără şi-a tăiat cu fierăstrăul un braţ pentru a pune mâna pe banii din poliţa de asigurare

O tânără de 21 de ani din Ljubliana, capitala Sloveniei, şi-a tăiat mâna cu un fierăstrău circular pentru a obţine în mod fraudulos aproape 400.000 de euro de pe asigurările pe viaţă şi accidente semnate cu mai multe companii de asigurare.

Este vorba de cinci firme de asigurare pe care tânăra slovenă le-a prejudiciat, cu ajutorul a patru dintre rudele sale. Una dintre rude, de altfel, a asistat-o la amputarea braţului.

Înscernarea a avut loc la începutul anului, au precizat poliţiştii sloveni, potrivit The Journal. Suspecţii au încasat recent banii dintr-o asigurare pentru accident cu vătămare corporală.

„Cu unul dintre complicii ei, ea şi-a amputat intenţionat mâna de la încheietură cu un fierăstrău circular, sperând să însceneze un accident”, a precizat într-o conferinţă de presă purtătorul de cuvânt al poliţiei slovene, Valter Zrinski.

Tânăra a abandonat în mod intenţionat braţul, fără a apela de urgenţă la un spital, în speranţa că ar fi putut încasa o compensaţie de trei ori mai mare, pe motivul dizabilităţii permanente, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Braţul amputat a fost, însă, recuperat de poliţişti şi medicii au reuşit să i-l coasă la loc tinerei în timp util.

Patru membri ai familiei au fost reţinuţi, dar doi au fost între timp eliberaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici