Interlopul Costel Corduneanu, luat cu ambulanţa după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

Interlopul Costel Corduneanu din Iaşi a fost dus vineri cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Cluj-Napoca, de la un proces pe care îl avea la Curtea de Apel Cluj, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată.

960 afișări
Imaginea articolului Interlopul Costel Corduneanu, luat cu ambulanţa după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

Interlopul Costel Corduneanu, luat cu ambulanţa după ce i s-a făcut rău în sala de judecată

Medicul şef al UPU Cluj, Raluca Tat a declarat, vineri, că pacientul este în afara oricărui pericol şi după câteva investigaţii medicale a fost externat.

„A fost adus vineri de la Palatul de Justiţie Cluj-Napoca un pacient cu antecedente cardio-vasculare semnificative. A dezvoltat simptomatologie asemănătoare cu un sindrom coronarian acut. S-a prezentat în UPU pentru durere toracică şi a fost supus investigaţiilor medicale, printre care şi un consult de cardiologie. Pacientul a fost investigat şi este în afara oricărui pericol, astfel că a fost externat din UPU”, a spus Tat.

Surse medicale au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pacientul adus de la Curtea de Apel Cluj la UPU este interlopul Costel Corduneanu din Iaşi, judecat pentru constituire de grup infracţional organizat.

Taguri:
interlop,
corduneanu,
upu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici