Intervenţie a salvamontiştilor pentru o persoană care a căzut peste 100 de metri în Parâng

Salvamontiştii din Gorj au intervenit luni pentru salvarea unei persoane de 67 de ani care a căzut peste 100 de metri în apropierea Vârfului Cerbu din Munţii Parâng.

476 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a salvamontiştilor pentru o persoană care a căzut peste 100 de metri în Parâng

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit Dispeceratului Naţional Salvamont, salvamontiştii gorjeni de la baza Rânca au intervenit în Munţii Parâng pentru salvarea unei persoane de 67 de ani, care a căzut peste 100 de metri într-o zonă foarte abruptă din apropierea Vârfului Cerbu.

În urma accidentului, victima a suferit multiple traumatisme.

Aceasta a primit primul ajutor medical, a fost stabilizată şi transportată până în locul în care a putut fi preluată de ambulanţă.

La transportul victimei au participat şi pompieri din cadrul ISU Gorj-secţia Novaci.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici