Intervenţie dificilă într-o pădure din Arad: Un bărbat a fost găsit în stare gravă, după ce s-a tăiat cu o drujbă

Un bărbat este în stare gravă după ce s-a tăiat cu o drujbă în timp ce lucra într-o pădure din apropierea localităţii Igneşti, judeţul Arad. Bărbatul a fost găsit de alt muncitor, care a cerut ajutor.

573 afișări
Imaginea articolului Intervenţie dificilă într-o pădure din Arad: Un bărbat a fost găsit în stare gravă, după ce s-a tăiat cu o drujbă

Intervenţie dificilă într-o pădure din Arad: Bărbat în stare gravă, după ce s-a tăiat cu o drujbă

UPDATE Bărbatul rănit grav în timp ce tăia arbori într-o pădure, stabilizat de paramedici

Bărbatul rănit grav în timp ce tăia arbori într-o pădure de lângă localitatea Igneşti, judeţul Arad, a fost stabilizat de paramedici şi va fi coborât cu targa, pe o distanţă de mai mulţi kilometri, până la ambulanţa SMURD.

Potrivit ISU Arad, bărbatul rănit joi are 40 de ani şi a fost lovit în zona umărului, spatelui şi capului de un cablu care s-a rupt de la un utilaj.

El a fost stabilizat de paramedici şi este coborât spre echipajul de SMURD, care a mers în sprijin şi aşteaptă la baza dealului din zonă.


Potrivit ISU Arad, pompierii împeună cu salvamontiştii şi echipaje de ambulanţă intervin, joi, în apropierea localităţii Igneşti, unde un bărbat care tăia arbori în pădure s-a accidentat cu o drujbă.

Bărbatul a fost găsit de alt muncitor, care a cerut ajutor spunând că acesta este inconştient.

„O echipă formată din Salvamont - Salvaspeo, pompieri şi cei de la SAJ au ajuns la victimă. Bărbatul este în viaţă, în stare gravă. I se acordă îngrijiri medicale apoi va fi pregătit pentru coborâre. Până la ambulanţă va fi coborât dacă este posibil pe targa specială de la Salvamont-Salvaspeo”, au declarat reprezentanţii ISU Arad.

Aceştia au mai declarat că în zonă drumul este inaccesibil pentru maşini pe o distanţă de 3-4 kilometri.

 

Taguri:
bărbat,
tăiere,
drujbă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici