Video Intervenţie dificilă la Bârlad, după ce un tir s-a răsturnat,iar rezervoarele cu motorină s-au spart

Un tir încărcat cu 15 tone de şrot de soia s-a răsturnat, marţi seara, în Bârlad, iar rezervoarele în care se aflau 600 de litri de motorină s-au spart, combustibilul ajungând pe carosabil. Pompierii intervin pentru asigurarea protecţiei zonei.

546 afișări

Potrivit ISU Vaslui, pompierii din Bârlad intervin pe strada Republicii, pe sensul de mers spre DE 581, pentru asigurare protecţiei zonei, după un accident rutier.

„Un şofer de tir, din Republica Moldova, care transporta peste 15 tone şrot de soia, a pierdut controlul volanului şi s- răsturnat perpendicular pe şosea, blocând circulaţia. Capul tractor s-a răsucit cu totul, iar rezervoarele in care se aflau peste 600 litri motorină s-au spart, combustibilul scurgându-se pe carosabil”, au transmis pompierii din Vaslui.

La ora transmiterii acestei ştiri, se acţionează pentru eliberarea carosabilului, curăţarea şi spălarea lui.

Traficul în zonă este blocat, fiind aşteptată o macara de mare capacitate care să ridice tirul de pe şosea.

Nu au fost persoane rănite în urma evenimentului rutier.

Taguri:
tir,
rezervor,
motorină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici