INTERVENŢIE în Masivul Bucegi: Şase turişti blocaţi pe Jepii Mici, căutaţi de salvamontişti. Doi dintre ei ar fi accidentaţi

Salvamontiştii din staţiunea Buşteni, de pe Valea Prahovei, participă, duminică seară, la o acţiune de recuperare a şase turişti care au rămas blocaţi pe traseul Jepii Mici, din Masivul Bucegi, cel care a sunat după ajutor spunând că doi dintre turişti sunt accidentaţi.

1384 afișări
Imaginea articolului INTERVENŢIE în Masivul Bucegi: Şase turişti blocaţi pe Jepii Mici, căutaţi de salvamontişti. Doi dintre ei ar fi accidentaţi

INTERVENŢIE în Masivul Bucegi: Şase turişti blocaţi pe Jepii Mici, căutaţi de salvamontişti. Doi dintre ei ar fi accidentaţi (Imagine: Alin Ivan / Mediafax Foto)

Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani au fost solicitaţi să intervină, duminică seară, pentru recuperarea a şase turişti care au rămas blocaţi la jumătatea traseului Jepii Mici, din Masivul Bucegi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cel care a sunat după ajutor a spus că grupul de turişti a plecat duminică seară de pe munte, încercând să coboare către staţiunea Buşteni, însă doi dintre ei s-au accidentat şi nu mai pot continua drumul.

La ora transmiterii acestei ştiri, salvamontiştii au plecat către zona indicată de către cei şase turişti pentru a-i recupera.

Salvatorii montani din Buşteni au participat, de asemenea, duminică, la o acţiune de căutare a planorului care a decolat, joi, de pe aerodromul Ghimbav, din judeţul Braşov, şi care a dispărut. Salvatorii au căutat planorul dispărut în zona Munţilor Baiului, după ce un parapantist a anunţat că a văzut în zona acestor munţi ceva ce părea a fi restul unui aparat de zbor prăbuşit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici