Intervenţii masive ale Poliţiei Capitalei, în perioada sărbătorilor de Paşte

Poliţia Capitalei anunţă că în intervalul 6-9 aprilie 600 de poliţişti au intervenit în 3000 de cazuri, 90% dintre ele fiind ca urmare a unor apeluri la 112. De asemenea, au fost organizate 26 de acţiuni în urma cărora s-au dat 3000 de amenzi în valoare de 434.645 lei.

225 afișări
Imaginea articolului Intervenţii masive ale Poliţiei Capitalei, în perioada sărbătorilor de Paşte

Intervenţii masive ale Poliţiei Capitalei, în perioada sărbătorilor de Paşte

"În cele patru zile, pe raza Capitalei s-au produs 3 accidente rutiere grave, în urma cărora o persoană a decedat şi 2 persoane au fost rănite grav. Au fost constatate, în flagrant, 11 infracţiuni la regimul circulaţiei şi multe din sancţiunile poliţiştilor rutieri au fost aplicate celor care au uitat să ridice piciorul de pe acceleraţie ori s-au urcat la volan după ce au consumat alcool", transmite Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, în Noaptea de Înviere au fost surprinse, "în timpul sau imediat după săvârşirea unor infracţiuni care se înscriu în gama celor ce aduc atingere patrimoniului, vieţii şi integrităţii fizice a persoanei (furt, tâlhărie, loviri şi alte violenţe, distrugere, conducere fără permis, nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, tulburarea ordinii şi liniştii publice,etc.), iar 7 persoane aflate în urmărire naţională sau internaţională au fost depistate, faţă de ele fiind dispuse măsuri în conformitate cu situaţia concretă".

În perioada minivacanţei au fost inregistrate 231 de infracţiuni, din care 135 aduc atingere patrimoniului şi 40 s-au îndreptat împotriva persoanei, multe dintre ele fiind furturi din genti şi buzunare, loviri sau alte violenţe, furturi din auto şi de componente auto, spun poliţiştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici