Inundaţii la Ploieşti şi Vălenii de Munte

O ploaie torenţială a provocat, marţi dimineaţă, inundaţii în mai multe zone din municipiul Ploieşti şi din Vălenii de Munte, pe unele străzi din Ploieşti traficul rutier fiind îngreunat din cauză că sistemul de canalizare nu face faţă debitului mare al precipitaţiilor.

94 afișări
Imaginea articolului Inundaţii la Ploieşti şi Vălenii de Munte

Inundaţii la Ploieşti şi Vălenii de Munte (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, ploaia torenţială de marţi dimineaţă a provocat inundaţii în mai multe zone din judeţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, în Ploieşti strada Tânărul Muncitor a fost inundată, în condiţiile în care această stradă nu are canalizare. Şi în alte zone din oraş, unde există canalizare, s-au produs inundaţii din cauză că sistemul de canalizare nu face faţă debitului mare al precipitaţiilor.

Conform sursei citate, pompierii au fost solicitaţi să intervină cu motopompe la intersecţia dintre Şoseaua Nordului şi Bulevardul Republicii, situată în zona de nord a oraşului, dar şi pe Şoseaua Vestului, în faţa unui mare centru comercial din Ploieşti.

Şi la Vălenii de Munte precipitaţiile abundente au provocat inundaţii, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie.

Vântul puternic şi ploaia torenţială au produs pagube materiale şi inundaţii în judeţul Prahova începând de luni seară, când mai multe zone din Ploieşti şi Câmpina au fost inundate, iar iluminatul stradal din municipiul Ploieşti a fost întrerupt în cea mai mare parte a nopţii din cauza furtunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici