Inundaţii şi pagube materiale provocate de o furtună în Ploieşti

O furtună puternică însoţită de o ploaie torenţială a provocat pagube materiale şi inundaţii în mai multe zone din municipiul Ploieşti, traficul rutier în una dintre cele mai mari intersecţii din oraş fiind afectat.

163 afișări
Imaginea articolului Inundaţii şi pagube materiale provocate de o furtună în Ploieşti

Inundaţii şi pagube materiale provocate de o furtună în Ploieşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

O puternică furtună, care a durat aproximativ o jumătate de oră, a provocat pagube materiale şi a produs inundaţii în mai multe zone din municipiului Ploieşti, potrivit reprezentanţilor Poliţiei comunitare Ploieşti.

Intersecţia dintre şoseaua Nordului şi Bulevardul Republicii, una dintre cele mai circulate zone din oraş, situată la intrarea în Ploieşti dispre Braşov, a fost inundată, circulaţia în zonă desfăşurându-se cu dificultate.

Conform surselor citate, str. Tânărul Muncitor, situată în zona de sud a Ploieştiului, a fost inundată în urma ploii torenţiale, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru scoatera apei de pe carosabil şi din câteva curţi. De altfel, str. Tânărul Muncitor, care nu are canalizare, se inundă la fiecare ploaie torenţială, iar apa intră şi în gospodării întrucât carosabilul este situat deasupra nivelului curţilor.

Vântul puternic a dărâmat un semafor situat în centrul municipiului Ploieşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul Prahova continuă să plouă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici