Investiţii degeaba. Un parc din Capitală, recent reabilitat, a fost vandalizat

  • Terenul de sport din Parcul Ioanid, reabilitat în urmă cu o lună, a fost vandalizat de persoane necunoscute.
  • Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, se declară revoltat şi anunţă că intră în război „cu mojicia”.
883 afișări
Imaginea articolului Investiţii degeaba. Un parc din Capitală, recent reabilitat, a fost vandalizat

Primarul Radu Mihaiu susţine că în fiecare zi îi sunt raportate distrugeri ale obiectelor de pe domeniul public.

În fiecare zi reparăm sau adunăm după cei care efectiv nu au “cei 7 ani de acasă”. Bănci rupte sau mâzgălite. Stâlpişori de protecţie îndoiţi. Becuri sparte. De mizerie nici nu mai zic. În fiecare zi avem sute de situaţii în care gunoiul (de toate felurile) e scos la colţ de stradă”, a scris Mihaiu pe Facebook.

Ultima vandalizare a avut loc în parcul Ioanid. Terenul de sport, reabilitat recent, a fost distrus de persoane necunoscute. Reparaţiile vor fi făcute cu banii firmei de pază.

Ultimul exemplu a umplut paharul. La nici o lună de la reabilitarea parcului Ioanid, terenul de sport nou amenajat a fost vandalizat. Coşul de baschet şi poarta de fotbal pentru cei mici, ambele au căzut victime mojiciei. Le vom repara, chiar pe banii firmei care asigură paza. Totuşi, să strici ceva de care se bucurau nişte copii spune multe despre nivelul de bădărănie la care s-a ajuns”, a mai anunţat edilul pe reţeaua de socializare.

Primarul solicită ajutorul cetăţenilor şi anunţă că va creşte numărul patrulelor de poliţie şi al camerelor de supraveghere.

E timpul ca oamenii de bun-simţ să îşi ia oraşul înapoi. Intensificăm patrulele pe stradă. Reconfigurăm reţeaua de camere astfel încât să identificăm mai facil astfel de situaţii. Însă avem nevoie şi de voi. Avem nevoie să chemaţi poliţia când vedeţi astfel de fapte. Avem nevoie să îi trageţi de mânecă pe cei care greşesc. Vom avea toleranţă zero, altfel nu vom răzbi niciodată”, a precizat primarul Sectorului 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici