Iohannis, despre aderarea României la Schengen: Avem politicieni care atacă justiţia şi instituţiile europene

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Sibiu, că în loc să fim acceptaţi în Spaţiul Schengen are loc discuţia pe statul de drept, fiind politicieni care atacă justiţia şi instituţiile europene.

190 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre aderarea României la Schengen: Avem politicieni care atacă justiţia şi instituţiile europene

Iohannis, despre aderarea României la Schengen: Avem politicieni care atacă justiţia şi instituţiile europene

"Această discuţie am pus-o de nenumărate ori şi azi va fi discutat Schengen. Avem politicieni care au arătat Europei că nu avem numai o faţă frumoasă. Avem politicieni care atacă justiţia şi instituţiile europene", a declarat Klaus Iohannis, înainte de summit-ul de la Sibiu.

"Din păcate, în loc să mergem mai departe şi să fim acceptaţi cu totul în Schengen au apărut acele discuţii despre statul de drept. Românii îşi doresc să fie europene. Pot să vă promit că peste puţin timp vom fi şi în Schengen şi vom scăpa şi de MCV", a mai declarat Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici