Iohannis: În urma exploziei, va fi oprită alimentarea cu gaze în tot Sibiul

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat, luni, că, în urma exploziei care s-a produs la o staţie de reglare a gazului din municipiu, va fi oprită alimentarea cu gaze în tot oraşul, posibil chiar până marţi dimineaţă.

59 afișări
Imaginea articolului Iohannis: În urma exploziei, va fi oprită alimentarea cu gaze în tot Sibiul

Iohannis: În urma exploziei, va fi oprită alimentarea cu gaze în tot Sibiul (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Situaţia nu mai este critică, a fost o defecţiune la un SRM (staţie de reglare a gazului) foarte important pentru Sibiu, care trebuie să fie modernizat până acum. Nu se ştie din ce motive lucrurile nu au mers bine, au fost scăpări de gaz şi s-a produs o flacără foarte puternică", a spus Iohannis, care a mers la locul incendiului.

Primarul Sibiului a afirmat că va fi întrerupt gazul în tot municipiul Sibiu pentru ca reprezentanţii E.On Gaz să poată interveni şi că s-ar putea să se reia furnizarea în cursul serii de luni sau marţi dimineaţă.

El a spus că până în momentul de faţă cei de la E.On nu au putut preciza care a fost cauza incendiului.

Iohannis a menţionat că cei şase răniţi sunt din echipa E.On Gaz care trebuia să înceapă luni modernizarea staţiei şi că directorul companiei va merge la spital pentru a afla care este starea lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici