Iohannis retrage titlul de revoluţionar cu rol determinant mai multor persoane

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru retragerea titlului de „Luptător pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” pentru 18 persoane în baza hotărârilor judecătoreşti definitive.

5779 afișări
Imaginea articolului Iohannis retrage titlul de revoluţionar cu rol determinant mai multor persoane

Iohannis retrage titlul de revoluţionar cu rol determinant mai multor persoane

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, un decret care retrage titlul de „Luptător pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu rol determinant” - în baza hotărârilor judecătoreşti definitive privind respingerea cererii de acordare a calităţii de Luptător cu Rol Determinant în cazul a 18 persoane.

Potrivit anexei decretului, este vorba despre Vasile Bledea, Valentina Florentina Manta, Dumitru Petre, Elena Joiţoiu, Stelian Podărescu, Ioan Dorin Petrui, Ghiorghi Tănasă, Vasile Lăcătuş, Mircea Ştefan, Constantin Drăgoiu, Alexandru Man, Carnig Manuchian, Traian Dumbrăveanu, Vasile Mihai Ştefan Manţa, Aurora Samson, Dumitru Spirea, Constantin Oprişan şi Vasile Vlad.

De asemenea, şeful statului a semnat un alt decret prin care se conferă titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant” Gabrielei Olimpia Moldovan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici