Iohannis vizitează joi primul centru de vaccinare drive-through din Bucureşti

  • Primul centru de vaccinare drive-through din Capitală s-a deschis joi dimineaţă.
  • Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, joi, la ora 14.00, o vizită la centrul de vaccinare.
  • Centrul funcţionează în Piaţa Constituţiei, între orele 08:00-20:00.
298 afișări
Imaginea articolului Iohannis vizitează joi primul centru de vaccinare drive-through din Bucureşti

Iohannis vizitează joi primul centru de vaccinare drive-through din Bucureşti

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, joi, la ora 14.00, o vizită la primul centru de vaccinare drive-through din Bucureşti, situat în Piaţa Constituţiei, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Primul centru de vaccinare drive-through din Capitală

Centrul funcţionează între orele 8.00-20.00 şi are patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

Cei care vor să se vaccineze trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate şi chestionarul de triaj care poate fi completat înainte de prezentare. Vaccinarea se face fără programare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare.

Primul centru de tip drive-through a fost deschis în data de 24 aprilie la Deva, în Hunedoara. După două zile, a fost deschis al doilea centru de tip drive-through din România, în Cluj, iar miercuri a fost deschis cel de-al treilea centru în Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici