Zeci de maşini, la coadă, la primul centru de vaccinare drive-through deschis în Capitală. Nicuşor Dan: 100 de persoane s-au vaccinat în primele două ore

  • Primul centru de vaccinare drive-through din Capitală s-a deschis joi dimineaţă, în Piaţa Constituţiei. Zeci de maşini au stat la coadă.
  • Centrul dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer
  • Cei care vor să se vaccineze trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate şi chestionarul de triaj care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare
  • Preşedintele Klaus Iohannis va merge, joi, la ora 14.00, la centrul de vaccinare drive-thru din Bucureşti
1881 afișări
Imaginea articolului Zeci de maşini, la coadă, la primul centru de vaccinare drive-through deschis în Capitală. Nicuşor Dan: 100 de persoane s-au vaccinat în primele două ore

Sursă foto: Facebook RO Vaccinare

Un număr de 100 de persoane s-au vaccinat la primul centrul drive-thru deschis în Bucureşti, în primele două ore de la inaugurare, a anunţat, joi, pe Facebook, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

„În această dimineaţă a fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID-19 din Piaţa Constituţiei, primul centru de vaccinare drive-thru din Bucureşti. Vaccinarea a început la ora 8, iar până acum, în primele 2 ore, au fost vaccinate deja 100 de persoane.

Mă bucur că preşedintele României, Klaus Iohannis, a răspuns invitaţiei Primăriei Capitalei de a fi prezent la această inaugurare, susţinând astfel popularizarea acestei soluţii extrem de accesibile pentru vaccinarea bucureştenilor. Îndemn cu această ocazie oamenii să vină să se vaccineze la noul centru de vaccinare: fără programare şi direct din maşină”, a scris Nicuşor Dan.

Sursa: Facebook Nicuşor Dan

Primul centru de tip drive-through din Capitală s-a deschis în Piaţa Constituţiei şi funcţionează între orele 8.00-20.00.

Centrul are patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

Cei care vor să se vaccineze trebuie să se prezinte doar cu actul de identitate şi chestionarul de triaj care poate fi completat înainte de prezentare.

Vaccinarea se face fără programare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare.

Agenţii de îndrumare a traficului vor asigura fluidizarea accesului către zona de triaj, vaccinare şi supraveghere post vaccinare, iar vaccinarea se face fără ca oamenii să coboare din maşini.

Zeci de maşini s-au aşezat la coadă de dimineaţă.

Primul centru de tip drive-through a fost deschis în data de 24 aprilie la Deva, în Hunedoara. După două zile, a fost deschis al doilea centru de tip drive-through din România, în Cluj, iar miercuri a fost deschis cel de-al treilea centru în Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici