Ion Doldurea n-a mai trecut pe la serviciu, după tragedia de la Crevedia. Firmele în care apar numele fiilor săi

Primarul din Caracal, Ion Doldurea, al cărui fiu deţine staţia GPL care a explodat în Crevedia, şi-a luat concediu de odihnă.

1618 afișări
Imaginea articolului Ion Doldurea n-a mai trecut pe la serviciu, după tragedia de la Crevedia. Firmele în care apar numele fiilor săi

Ion Doldurea

Primarul PSD din Caracal nu este de găsit la locul de muncă, în aceste zile fierbinţi.

Întors din străinătate, unde l-a prins tragedia de la Crevedia, Doldurea aşteaptă să se potolească spiritele şi a recurs la o stratagemă: amână să treacă pe la birou, deşi situaţia îi cere prezenţăa

„Vă fac cunoscut ca domnul primar este în concediul legal de odihnă”, a transmis pentru MEDIAFAX, prin e-mail, secretar general al primăriei din Caracal, Viorel Rădescu.

Instituţiile locale şi centrale sunt pe urmele lui Doldurea. ISU Olt a luat la puricat mai multe locaţii deţinute de familia Doldurea, care are numeroase afaceri în zona Olteniei, de la staţii Peco până la imobiliare (hotelul Retro). 

Inspectorii au mers la sediul magazinului Semac din Caracal, locaţia fiind închiriată de proprietari de la familia Doldurea, pentru a vedea dacă are avizele de funcţionare în regulă.

Ion Doldurea şi-a implicat ambii copii, Ionuţ şi Cristian, în afacerile familiei, aceştia deţinând, printre altele, companiile Dolchimex şi Flagas.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici