Ion Iliescu, primit cu ostilitate şi lovit cu monede la comemorarea eroilor Revoluţiei

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost primit cu ostilitate, duminică, la comemorarea eroilor Revoluţiei care s-a desfăşurat la Cimitirul Eroilor Revoluţiei, cei prezenţi aruncând cu monede în fostul şef al statului.

149 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu, primit cu ostilitate şi lovit cu monede la comemorarea eroilor Revoluţiei

Ion Iliescu, primit cu ostilitate şi lovit cu monede la comemorarea eroilor Revoluţiei (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Ion Iliescu a venit, duminică dimineaţă, la Cimitirul Eroilor Revoluţiei pentru a depune o coroană de flori, moment în care, din mulţime, au început vociferări şi unii dintre cei prezenţi au aruncat cu monede în direcţia fostului preşedinte, au relatat posturile de televiziune, care au prezentat şi imagini de la incident. Unii dintre cei prezenţi au scandat "Iliescu, judecat, pentru sângele vărsat".

Acesta a fost apărat de personalul de protecţie de la SPP şi s-a retras spre maşina sa, după care a părăsit Cimitirul Eroilor Revoluţiei.

Unul dintre participanţii la comemorare, intervievat de Realitatea TV, a spus că manifestările de ostilitate au fost determinate de faptul că Ion Iliescu ar fi vrut să ţină un discurs celor prezenţi la eveniment.

Duminică au fost depuse coroane de flori la Cimitirul Eroilor Revoluţiei, în cadrul acţiunilor de comemorare a 19 ani de la Revoluţia română.

Mai multe asociaţii organizează, duminică, acţiuni de comemorare a celor care au murit la Revoluţia din 1989.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici