Ion Iliescu, printre cei care vor fi chemaţi la audieri de Comisia SPP. Pe listă mai sunt şi alte nume „grele”, precum Dragnea sau Băsescu

Preşedintele comisiei parlamentare de anchetă privind eventuala implicare a SPP în activităţi politice, Daniel Butunoiu,a declarat, marţi, că membrii comisiei au votat o listă a persoanelor care vor fi invitate la audieri, printre care foşti preşedinţi şi premieri, dar şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

1269 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu, printre cei care vor fi chemaţi la audieri de Comisia SPP. Pe listă mai sunt şi alte nume „grele”, precum Dragnea sau Băsescu

Comisia SPP îi va chema la audieri pe Dragnea, Dăncilă, Iliescu, Băsescu, Pahonţu, Ponta şi Tudose

„Am votat, în unanimitate, o serie de nume ce se propune a fi chemate la audieri. Pe această listă se află Liviu Dragnea, premierul Dăncilă, foştii preşedinţi Ion Iliescu, Traian Băsescu, Emil Constantinescu, foşti premieri, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Victor Ponta”, a declarat, marţi, la Parlament, preşedintele comisiei de anchetă privind eventuala implicare a SPP în activitatea partidelor politice, senatorul PSD Daniel Butunoiu, la finalul unei şedinţe a comisiei.

El a adăugat că va fi invitat şi directorul SPP, Lucian Pahonţu. „Este una din persoanele vizate direct de această anchetă”, a indicat Butunoiu.

Şeful comisiei SPP a precizat că rămâne ca membrii comisiei să stabilească un calendar al audierilor „în funcţie de disponibilitatea de program a persoanelor propuse a fi invitate”.

Butunoiu a adăugat că lista conţine „în jur de zece" persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici