Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias. Ultimele informaţii despre starea de sănătate a fostului preşedinte

Evoluţia stării de sănătate a fostului preşedinte Ion Iliescu este una uşor favorabilă, dar va rămâne în continuare internat la spitalul Elias din Capitală din cauza problemelor cardiace, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

1038 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu rămâne internat la Spitalul Elias. Ultimele informaţii despre starea de sănătate a fostului preşedinte

Ion Iliescu rămâne în continuare internat la Spitalul Elias. Ultimele informaţii despre starea de sănătate a fostului preşedinte

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, va rămâne în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost supus unor controale amănunţite.

„Evoluţia stării de sănătate a lui Ion Iliescu este azi (sâmbătă – n.r.) una uşor favorabilă. A făcut şi câţiva paşi, după ce vineri a stat numai în pat. Va rămâne în continuare aici, sub atenta observaţie a medicilor”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Ulterior, managerul Spitalului Elias din Capitală, Mugur Ardelean, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că starea de sănătate a fostului şef de stat este stabilă şi că acesta rămâne internat.

„Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu este stabilă, iar suferinţa cardiacă se află într-o discretă ameliorare. Supravegherea şi tratamentul vor fi continuate în condiţii de spitalizare", se arată în comunicatul de presă al managerului Spitalului Elias.

Ion Iliescu a fost internat vineri la Elias, asta după ce fostul preşedinte a acuzat o stare de rău. Potrivit medicilor, este vorba de problemele cardiace pe care Iliescu le care şi care în prezent s-au acutizat.

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu s-a prezentat şi în iunie la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Capitală pentru un control de rutină, au declarat atunci pentru MEDIAFAX surse medicale. Reprezentanţii spitalului au precizat că fostul şef de stat nu a rămas internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Taguri:
iliescu,
elias,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici