Ion Ţiriac: Cei care nu votează n-au dreptul să deschidă gura. De asta îi votez, buni, răi sau medii care sunt

Omul de afaceri Ion Ţiriac a pledat, duminică, după ce a votat la Liceul Jean Monnet, pentru o prezenţă mare la vot, apreciind că aceia care nu votează nu au dreptul "să deschidă gura".

1456 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac: Cei care nu votează n-au dreptul să deschidă gura. De asta îi votez, buni, răi sau medii care sunt

Ion Ţiriac: Cei care nu votează n-au dreptul să deschidă gura (Imagine: Stefan Sandu/ Arhiva Mediafax Foto)

"Cel care nu merge la vot înseamnă că nu are dreptul nici măcar să scoată o vorbă în viitor. De asta îi votez, buni, răi sau medii care sunt, dar pe cei care îi votăm aşteptăm să-i facă treaba, iar cei care nu votează n-au dreptul să deschidă gura", a declarat Ion Ţiriac după ce a votat.

El a spus că a votat pentru cei care crede că în viitor o să aibă grijă de copii şi de tineret şi implicit şi de sport.

"Am votat pentru cei care cred că în viitor o să aibă grijă de copii şi de tineret şi implicit şi de sport, sperând că după 27 de ani tot ce ne îmbolnăveşte în ziua de astăzi o să găsească dumnealor medicamentul necesar ca să mergem înainte", a mai spus omul de afaceri.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici