IPJ Botoşani, despre noile WC-uri de lemn pentru poliţişti

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani vine cu precizări despre achiziţia unor toalete de lemn: „Trebuie să ţinem cont şi de specificul zonelor”.

305 afișări
Imaginea articolului IPJ Botoşani, despre noile WC-uri de lemn pentru poliţişti

IPJ Botoşani, despre noile WC-uri de lemn pentru poliţişti

Biroul de comunicare al IPJ Botoşani precizează că pe 9 mai 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, prin Serviciul Logistic-Compartimentul Achiziţii publice, a publicat pe platforma SEAP o ofertă de achiziţie directă pentru 6 toalete din lemn.

Acestea vor fi montate în locaţiile în care se impune înlocuirea toaletelor vechi.

„Este o soluţie temporară, până la renovarea posturilor de poliţie. Cu privire această achiziţie, trebuie să ţinem cont şi de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta. Cele 6 unităţi sunt neracordabile la utilităţi, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că în localităţile pentru care se intenţionează realizarea achiziţiei, nu sunt utilităţi”.

Reacţia vine după ce „Botoşăneanul” a scris că Poliţia Botoşani cumpără 6 WC-uri din lemn, cu 9.000 de lei, pentru sediile din judeţ, după ce a primit BMW-uri pentru oraş: https://www.botosaneanul.ro/ancheta-saptamanii/politisti-europeni-cu-toalete-in-curte-fara-apa-si-sapun-politia-botosani-cumpara-sase-wc-uri-pentru-sediile-din-judet-si-bmw-uri-pentru-oras-fotogalerie/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
toalete,
lemn

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici