IPJ Olt a identificat persoana care a împuşcat patru tineri în localitatea Tufeni

Reprezentanţii IPJ Olt au anunţat, duminică seara, că au identificat persoana care a tras mai multe focuri de armă, rănind uşor patru tineri în comuna Tufeni, acesta fiind un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Bucureşti, angajat al unei firme din judeţul Ilfov.

231 afișări
Imaginea articolului IPJ Olt a identificat persoana care a împuşcat patru tineri în localitatea Tufeni

IPJ Olt a identificat persoana care a împuşcat patru tineri în localitatea Tufeni (Imagine din arhiva Mediafax/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt , comisar Claudia Radu, poliţi;tii au reuşit identificarea persoanei care a tras mai multe focuri de armă în comuna Tufeni, rănind uşor patru tineri din localitate, el fiind Cristian C ., în vârstă de 34 ani, din municipiul Bucureşti.

"Poliţiştii au stabilit că acesta s-a deplasat duminică dimineaţa în comuna Tufeni, conducând un autoturism marca Hummer, proprietatea unei firme din judeţul Ilfov. Fiind jignit de patru tineri din Tufeni, cu vârste între 19 şi 25 de ani , a tras un foc de armă în plan vertical şi apoi a plecat, revenind la locul incidentului la câteva zeci de minute şi trăgând mai multe focuri de armă în direcţia unui chioşc în care se aflau cei care i-au adresat injurii. Tinerii loviţi de alice au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, cu răni uşoare, fără să le fie pusă viaţa în pericol. Bărbatul care i-a împuşcat deţine în mod legal un pistol cu bile de cauciuc, de calibrul 12x50 mm, marca GC, ţevi interschimbabile. Poliţia îl caută pe cel care a tras focurile de armă la Tufeni, acesta fiind în prezent dispărut de la domiciliu", a declarat comisar Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Radu a menţionat că dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor şi de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar incidentul nu are conotaţii electorale, primarul din comuna Tufeni fiind ales din primul tur de scrutin.

Patru persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, în urma unui scandal care a avut loc în localitatea Tufeni, judeţul Olt, după ce un bărbat a tras mai multe focuri de armă asupra lor, în urma incidentului victimele ajungând la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici